Riverside Outdoor & Events

 
Riverside Outdoor, sportieve buitenactiviteiten voor jong en oud!
 
Gelegen in de provincie Gelderland in het prachtige land van Maas en Waal vind je de ideale outdoor locatie van RIVERSIDE!
Hier tref je 'Outdoor' in de breedste zin van het woord; boogschieten, klimmen vlotvaren, mountainbiken, zeilen, beachvolleybal en nog veel meer! Je kunt hier terecht met groepen maar ook individuele gasten zijn van harte welkom voor een heerlijk dagje uit. We bieden dan ook sportieve dagjes uit voor alle soorten groepen, bedrijven, scholen en verenigingen.

Op diverse locaties in het mooie rivierengebied kunnen we je verwelkomen. Afhankelijk van de wensen en groepsgrootte bieden we de best passende locatie aan. Aan de Sluissestraat in Appeltern beschikken we over een eigen terrein met een gezellige 'Outdoor Club'. Hier kunnen we tal van activiteiten verzorgen. Op 5 minuten loopafstand ligt onze bootverhuurlocatie De Gouden Ham. Vanaf deze steiger kun je het mooie watersportgebied verkennen. Grotere groepen kunnen terecht op onze locatie Strandpaviljoen Maaslanden, gelegen op een schiereiland middenin het recreatiegebied.
 

Verhuur van fietsen en boten bij waterrecreatiegebied De Gouden Ham
We verhuren fietsen, tandems, mountainbikes, kano's, Elektrische sloepen, zeil- en motorboten tot 8 pers., maar verzorgen ook familiedagen, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes of een complete teambuilding op en rondom het water! We hebben voor ieder seizoen, passende arrangementen met diverse outdoor activiteiten samengesteld.

Kortom wil je een dag avontuurlijk, actief maar vooral ook gezellig doorbrengen? Dan ben je in Appeltern bij RIVERSIDE van harte welkom!
 
Meer informatie:
Riverside Outdoor & Events
Sluissestraat 18a
6629 KL Appeltern
Tel: 0487-540671
E-mail: info@riverside-outdoor.nl
Website: www.riverside-outdoor.nl