RHM Buitensport

 
RHM BuitenSport organiseert al weer bijna 15 jaar bedrijfsuitjes, sportieve en recreatieve sportevents in Nederland en Ardennen Survival & Outdoor Adventureprogramma's in de Belgische Ardennen. Dit voor bedrijven, groepen, families, vriendengroepen, particulieren, singles en scholen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod van (actieve) zomer vakantiereizen en gezellige wintersport skireizen met skiën en snowboarden in de bekende wintersportgebieden. Gaat u met ons mee op avontuur?
 
 
Veiligheid
Zowel tijdens onze Ardennen Survival, Outdoor & Adventure programma's als alle andere sportieve activiteiten heeft uw veiligheid de hoogste prioriteit bij RHM BuitenSport. Wij werken altijd met gekwalificeerde materialen en bij uw sportieve activiteiten zijn ervaren buitensport instructeurs en begeleiders aanwezig.
 
Locaties Ardennen Survival, Outdoor & Adventure
In België zijn wij met onze Ardennen Survival & Outdoor activiteiten actief in de Belgische Ardennen. Uw Ardennen survivalweekend of dagprogramma vindt plaats vlakbij de toeristische plaatsjes Durbuy, Hotton, Houffalize en La Roche-en-Ardenne. Hier heten wij u van harte welkom voor uw eigen Ardennen Survival, Outdoor & Adventure programma. Ook voor het kanovaren in de Ardennen bent u bij ons in de Belgische Ardennen op het juiste adres.
 
Locatie Sportevents & Teambuilding activiteiten Nederland
In Nederland vinden onze sportevents en teambuildings activiteiten plaats vlakbij Den Haag, Delft, Rotterdam en Zoetermeer. Het branding kanovaren gebeurt in Kijkduin bij Scheveningen.
 
Actieve Zomervakanties / Strandvakanties / Wintersportreizen
Onze actieve zomer doe vakantiereizen en onze gezellige wintersport skireizen met skiën en snowboarden vinden plaats in vele verschillende landen binnen Europa. Onze actieve vakantiereizen zijn voor singles, alleengaanden, vriendengroepjes, stelletjes, families en éénoudergezinnen.
 
Meer informatie:
RHM BuitenSport BV
Van Alphenstraat 2
2274 NA Voorburg
Tel: 070-3835734
E-mail: info@rhmbuitensport.nl
Website: www.rhmbuitensport.nl