OutdoorPro

 
OutdoorPro is opgericht in 2006, gevestigd in Breda en is digitaal te vinden op www.outdoorpro.nl. OutdoorPro richt zich op de professionele buitensport- en vrijetijdsmarkt. De afgelopen jaren heeft OutdoorPro zich ontwikkeld tot dé gespecialiseerde leverancier van buitensport- en recreatiemateriaal voor zakelijke en particuliere klanten binnen de Benelux.

OutdoorPro staat voor:
· Kwalitatieve producten
· Specifiek aanbod bedrijven en particulieren
· Heldere en snelle communicatie
· Snelle levering
· Persoonlijk contact
· Goede prijs/kwaliteitverhouding

OutdoorPro beschikt over een ruim assortiment van de meest gebruikte materialen tegen scherpe prijzen. Enkele voorbeelden van onze merken zijn:
· Petzl
· Beal
· Samick

Naast ons assortiment op onze website verzorgt OutdoorPro ook maatwerk. Bent u dus op zoek naar specifiek buitensportmateriaal? Wij doen u graag een voorstel.
 
OutdoorPro & SVWB
OutdoorPro is gespecialiseerd leverancier van (buiten)sport- en recreatiemateriaal van de leden van de stichting. OutdoorPro hecht een grote waarde aan veiligheid en heeft zich daarom aangesloten bij deze stichting. Op deze manier kunnen we kennis uitwisselen en zijn we voortdurend op de hoogte van ontwikkelingen in de markt / branche.
 
SafetyPro
Naast ons sportlabel OutdoorPro hebben we tevens een Industrieel label: SafetyPro (www.safetypro.nl). Op deze manier zijn we tevens in staat om qua materiaal in de behoefte te voorzien van instructeurs, rescuers, parkbouwers en inspecteurs van high-ropes.
 

Kom langs!
Breng eens een bezoek aan onze showroom in Breda, een goede kop koffie staat voor u klaar. Neem van te voren even contact op voor een afspraak.

Met sportieve groet,
Namens het team

Ward Luitjes
Directeur OutdoorPro

OutdoorPro is onderdeel van TradingPro B.V.