Outdoor Laarbeek

Outdoor Laarbeek organiseert buitenactiviteiten voor groepen en complete arrangementen met eten en drinken. Gevestigd in Beek en Donk, Zuid-Oost Brabant. Sinds 2011 kunt u terecht op de Parklaan 2, tegenover het gemeentehuis van Laarbeek en achter zwembad De Drie Essen.

Outdoor Laarbeek biedt buitenactiviteiten en uitdagingen aan voor groepen. Zowel recreatief als educatief. De minimum leeftijd voor de hoogteonderdelen is 8 jaar. Er is een aanbod van 10 verschillende hoogteonderdelen tussen bomen en palen, o.a.: 
Naast deze onderdelen zijn er allerlei activiteiten te reserveren die plaatsvinden op de grond, zoals op ons nieuwe laagteparcours (met 10 bruggen) en GPS wandeltochten.
 
Naast deze recreatieve onderdelen ook diverse teambuildings programma’s, volgens het principe van ervaringsleren. Voor iedere groep is het mogelijk een leuke dag of middag samen te stellen; voor particulieren, bedrijven, scholen en verenigingen.

Op het terras is het genieten van de activiteiten onder het genot van een drankje. Activiteiten kunnen altijd gecombineerd worden met een pick-nick, lunch, barbecue of outdoor cooking. Alle activiteiten zijn buiten. Er is een grote overkapping en een bar, waar geschuild kan worden bij zware regenval, of aangepaste activiteiten aangeboden kunnen worden. De overkapping is dit jaar uitgebreid met 6 x 12 meter. Dus voortaan ook voor grote groepen heerlijk afsluiten met heel de groep onder het genot van een hapje of drankje.

Eén van de doelen van Outdoor Laarbeek is activiteiten toegankelijk maken te voor mensen met een beperking. Dit is gerealiseerd in 2012. Een uniek hoogteparcours waar ook mensen met een beperking aan kunnen deelnemen op 4 meter en op 9 meter hoogte.

Dit parcours met de aangepaste onderdelen voor mensen met een beperking, is ook prima te gebruiken voor de teambuilding bij valide deelnemers en voor de cursus “Met een beperking tot ongekende hoogte uitstijgen”.
 
Outdoor Laarbeek - DURFT U HET AAN !
 
 
Meer informatie:
Outdoor Laarbeek
Pater Becanusstraat 12, 5741 LD Beek en Donk (postadres)
Parklaan 2, 5741 EZ  Beek en Donk (bezoekadres)
Tel: 06-31526367
Email: info@outdoorlaarbeek.nl
Website: www.outdoorlaarbeek.nl