OTEE

OTEE | Outdoor – Training – Events
 
Onder de naam LECO-ES verzorgt Marcel van Lokven al jaren een (deel van) uw evenement. Sinds 1997 ben ik actief in de buitensport en evenementenbranche. Na voor verschillende bedrijven op 0-urenbasis gewerkt te hebben en een seizoen in een buitensportbedrijf in dienst te zijn geweest, heb ik de stap gewaagd om voor mezelf te beginnen. Basisgedachte was daarbij dat ik “alleen nog maar leuke dingen” zou gaan doen. Met verschillende activiteiten, bedrijven en branches om uit te kiezen hou ik mezelf scherp, up to date en enthousiast. En dat merkt de opdrachtgever.
 
Vandaag de dag ben ik actief als (hoofd-)instructeur voor bedrijven als onder andere Outdoorgroup, Extream Powerplay Adventures/ Landgoed De Biestheuvel, PBN Sport & Adventure, Juventa en SBP Outdoor. Ik weet een groep snel in te schatten, waardoor ik mijn instructie op het juiste niveau aan kan passen. Ik haal mijn plezier uit het werken met de groep, en dat resulteert in blije gezichten.
 
In de loop der jaren heb ik ervaring opgedaan als (vrijwillig) trainer bij een jongerenorganisatie. Omdat ik dit erg leuk vind om te doen, ben ik de instructeurscursus Medic First Aid (MFA) gaan volgen. Deze eerstehulpverlenerscursus is gelijkgesteld aan het EHBO-diploma van het Oranje Kruis. Daarnaast heb ik een cursus ontwikkeld voor mensen die als begeleider op kamp willen. Dit kan voor docenten, vrijwilligers, maar ook instructeurs zijn. Ik werk veel in de rol van stagebegeleider voor bedrijven, waar ook een en ander aan training in voorkomt.
 
Daarnaast treed ik op als adviseur voor evenementenorganisaties en tussenpersoon voor particulieren, organisaties en bedrijven. In die hoedanigheid ben ik in de weer geweest voor onder andere Gemeente Papendrecht, NHTV Internationale Hogeschool, Breda Barst en Scholengemeenschap De Lage Waard met deelnemersaantallen van 10 tot 3500 personen. 
 
Meer informatie:
Tel: 06-50978607
E-mail: info@otee.nl
Website: www.otee.nl