Liever buiten

           

Ben jij dit jaar aan de beurt om een leuk uitje te organiseren? Ben je op zoek naar een sportief, ludiek of juist recreatief uitje? En zoek je ook nog een mooie locatie?
Bij Liever Buiten in Deurne, vlakbij Helmond en Eindhoven, is dit allemaal mogelijk!

De sportieve deelnemers kunnen de uitdaging aangaan tijdens het stoere Paintball. In teams gaat u strijden tegen elkaar. Al schuilend achter een boom of in een loopgraaf probeer je onvindbaar te zijn. Maar helaas, de tegenstander houd je in de gaten! "PANG - dat was raak!" Geef je over.

Paintball is er ook speciaal voor kinderen! Vanaf 8 jaar kunnen kinderen bij ons terecht voor een super stoer kinderfeestje!

Een andere sportieve én hele leuke activiteit is het Bumperball. Hijs jezelf in deze hilarische bal en voetballen maar. Gaat het nu om het voetballen of juist om het omduwen van je tegenstander? Wat is de slimste tactiek? Jij bepaald!

Past een ludiek uitje beter bij jou? Of op zoek naar een uitje wat heel geschikt is voor een gemengd gezelschap? Dat is de Boerenzeskamp. Om jullie kennis van het boerenleven te testen starten we met een interessante boerenquiz. Na de quiz wordt er in teams gestreden tijdens het hooivork werpen, overall hangen, kruiwagen race, spijker slaan en koe melken! Welk team behaald de hoogste score?

Wat ook leuk is, is de omgeving verkennen met een solex of een oldtimer! Niet te veel actie, geen competitie maar gewoon een recreatief uitje!

De activiteiten zijn ideaal voor vrijgezellenfeestjes, teamuitjes, bedrijfsuitjes, familiedagen en kinderfeestjes! Ook voor scholen bieden wij diverse mogelijkheden.

De hele dag meteen compleet maken? Dat kan! Combineer het met catering. U kunt starten met een ontvangst met koffie en vlaai en afsluiten met een barbecue bijvoorbeeld.Meer informatie:

Liever Buiten

Kapelweg 3

5756 AJ Vlierden

Website: http://www.lieverbuiten.nl