Break Out Evenementen

 
Groepsactiviteiten Limburg? Bekijk de uitgebreide mogelijkheden van Break Out. Break Out in Swalmen biedt al ruim 10 jaar een veelzijdig programma voor bedrijven, verenigingen, scholen, families en vriendengroepen op eigen terrein. Of u nu op zoek bent naar iets sportiefs, cultureels of een feestje; u bent bij Break Out aan het juiste adres. Met onze twee horecagelegenheden en een terrein van meer dan 5 ha kunnen wij nagenoeg iedere groep een leuk dagje uit bezorgen.

Onze horecagelegenheden zijn sfeervol en thematisch aangekleed. Wij zorgen voor de sfeer die past bij uw uitstapje. Onze keuken is zeer divers; van een broodje gezond, frietje met tot een compleet buffet of stamppot met worst.

Ons activiteitenaanbod bestaat uit heel veel verschillende programma's, van sportief tot creatief en van ruig tot speels. Veel activiteiten vinden plaats op het eigen terrein van Break Out in Swalmen. Break Out beschikt over een eigen klimtoren, touwparcours, boogschietbanen, speleogangen, mountainbikes en nog veel meer. Naast deze, min of meer, sportieve activiteiten biedt Break Out ook een scala aan thema-feesten en gezellige avondprogramma's.
 

Meer informatie:
Break Out Evenementen
Oudebaan 9
6071 NP Swalmen
Tel: 0475 - 501930
E-mail: info@breakoutevenementen.nl
Website: www.breakoutevenementen.nl