Bergbanjeren

Voor wie?

Of je nu een vriendenclub bent, een familiegroep, studenten van een opleidingsinstelling of collega’s van elkaar bent of vanuit een zorginstelling een activiteit in de bergen wilt organiseren

…als je optimaal veilig door de bergen wilt lopen met zoveel mogelijk ruimte voor beleving, dan is het handig om een International Mountain Leader te betrekken bij de plannen en de uitvoering.

En als je in je eentje bent, dan ben je welkom op reeds georganiseerde reizen of cursussen; kijk daarvoor op de website.

 

Wat?

Als IML kan ik me aanpassen aan de wensen, die gevarieerd kunnen zijn:

   gewoon lekker lopen en genieten, of ook leren zoals bv. oriëntatie met kaart- en kompas of met GPS, smartphone en apps, weerkunde, lawinekunde, reddingstechnieken, etc.

   thematische tocht, met bijvoorbeeld focus op flora, fauna, geologie of cultuur

   van eendaagse of meerdaagse touren tot een complete Via Alpina

   overnachten in (bivak)hutten, tenten, hotels, pensions of een combinatie

   sneeuwschoenwandelen voor beginners en gevorderden

   een leuke fotoserie of videomontage achteraf.

 

Waarom?

Met ruim 20 jaar ervaring met het leiden van groepen door alpien terrein kan ik voor jouw groep een onvergetelijke bergervaring realiseren. Genieten van het zijn in de bergen of met z’n allen trots zijn op het bereiken van de top. Ons verwonderen over de gevarieerde pracht van een bloemenveldje of het besef van de historie die in een mooi gevormde steen schuil moet gaan. Lekker banjeren door een sprookjesachtig besneeuwd bos of in de striemende wind een spoor trekken over een bergkam. Ongegeneerd genieten van het comfort van een hotelletje of de warmte van je slaapzak opzoeken in je koude tentje.

Alles kan, niets moet.

 

Mail of bel me vrijblijvend voor informatie


           

Meer informatie:
Bergbanjeren
Schoolbosdwarsweg 4
8141 PT Heino
Tel: 0572-393427
E-mail: info@bergbanjeren.nl
Website: www.bergbanjeren.nl